Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Digitale audio kabels kopen?

Een digitale audio kabel werkt met optische (licht) signalen. Bijna iedere BluRay speler, DVD speler of Digitale TV ontvanger heeft een ‘Optical Out’ aansluiting, waar een rood licht uit schijnt, via de kabel kan digitale audio worden aangesloten. Met een enkele kabel kan een geluidssignaal met tot maar liefst 5.1 kanalen verzonden worden dus creëer bvb. zelf je home cinema systeem, zodat je altijd kan genieten van het beste geluid. Het grootste voordeel is, dat de verbinding immuun is voor elektrische stoorsignalen, doordat de kabel gemaakt is van eersteklas glasvezel.

Klik hier om direct een digitale audio kabel te selecteren

Waar kan je een goede digitale audio kabel kopen?

Bij ons kun je vele verschillende audio kabels krijgen en aanschaffen. De bestelling is simpelweg te plaatsen in de webshop. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden zodat  deze de volgende werkdagdag mag worden verwacht. Je betaald bij ons veilig en vertrouwd met jouw eigen bank.

Een digitale audio kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk. Het is ook zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een digitale audio kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een utp kabel nodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende kabels je bij ons kan kopen